blije kerstbomen

halen & prijs

Je kunt een boom uitzoeken vanaf 11 december,  van 09.00 tot 17.00 uur. Vervolgens tijdens winkelopeningstijden op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 09.00 tot 17.00. De prijs van de middelgrote bomen is € 35,- en van de grotere bomen € 40,-.

inleveren

Kan tijdens winkeluren (zie onderaan), uiterlijk op zaterdag 8 januari 2022.

In plaats van een kerstboom kopen en die na de feestdagen weg te gooien, kun je ook een boom huren. Die boom mag in januari weer terug de grond in, dat is dus een blije kerstboom! Geniet van de geur en kleur en lever hem na de feestdagen weer in. De kweker zet hem dan weer terug in het bos op een plek waar de boom zich thuisvoelt. Volgend jaar zorgt diezelfde boom weer voor sfeer ergens in een huis!

 

De verhuur start op 11 december. Er kan slechts zeer beperkt geparkeerd worden op Caetshage, dus kom zoveel mogelijk op de fiets of lopend. 

Vanwege de corona-maatregelen kan het zijn dat je even moet wachten (op anderhalve meter afstand) als het te druk is. Er zijn echter bomen genoeg, dus om 9 uur allemaal klaar staan is niet nodig!

Formulier

Download hier het postertje over de kerstboomverhuur. Knip het naam & adresstrookje eraf en lever dat in als je een boom komt huren.

Download
2020 Kerstbomen poster.pdf
Adobe Acrobat document 44.6 KB