grenzeloos groen | oogstmarkt caetshage | 05-10-19

Tussen 10:00 en 15:00 uur staat het gezellige plein van Caesthage vol kramen met een breed aanbod van ambachtelijke en biologische producten van eigen bodem en uit eigen streek. Er is voor jong & oud van alles te beleven. 

 

wat is er te doen?

Speciaal voor alle kinderen is Jeugdcircus Pippin aanwezig, misschien mogen zij wel aan een leuke act meedoen! Slenter langs de kramen met wijn, brood en veel meer biologische producten. Geniet van de sieraden, van tassen en het pottenbakkerswerk van Malli. Laat u verrassen door de mooie producten van de Werkplaats van de Wereld. Er zijn proeverijen, demonstraties, spelletjes, hapjes en drankjes – te veel om op te noemen. En natuurlijk is de winkel open!

bijzondere opening 10.00 uur

Klokslag 10.00 uur zullen burgemeester Gerdo van Grootheest en  kinderburgemeester Loet Aardema i.s.m. Kindercircus Pippin de oogstmarkt van 2019 op een ludieke manier openen! 

kruim

Bakker Sam van Kruim neemt de bezoekers mee in het proces van broodbakken. Heel bijzonder om te zien hoe die fantastisch lekkere producten tot stand komen.

parkeren

Op Caetshage is geen parkeerruimte, maar wel aan de overkant van de Rijksstraatweg. Aan de ene kant het parkeerterrein naast basisschool 't Praathuis en aan de andere kant het parkeerterrein aan de Willem Elsschotplaats (schuin aan de overkant).


Waar?

Stadsboerderij Caetshage

Caetshage 1

Culemborg