groene wintermarkt & kerstbomenverhuur          natuurlijk bij caetshage

Op 7 december is er een heerlijke Wintermarkt bij Stadsboerderij Caetshage. Van 10.00 - 14.00 uur staat het erf vol kramen met allerlei groene en natuurlijke producten. Kom lekker duurzaam shoppen, gezellig koffie of thee drinken en heerlijke taartjes eten. En vergeet niet om een blije kerstboom uit te zoeken. 

duurzaam shoppen

Er is volop keus: van paddenstoelen tot oorbellen, van kaas tot ambachtelijk brood en van tassen tot handgedraaid keramiek. Ga kijken bij de mensen van het Thomas-huis en bij de imker. Voel de mooie wol en het stevige, maar zachte vilt. Er zijn lekkere koekjes en heerlijk verantwoord gebak.

 

Warm je even op bij de smid en bestel dan een flinke berg hout bij Stadsboer Todd, om ook thuis een vuurtje te stoken. Loop langs de mooie foto's van Marleen, de ecologische kook- en tuinboeken van Velt en probeer eens uit of je wol kunt spinnen. Kinderen mogen een broodje bakken en iedereen kan aanschuiven op het terras en luisteren naar muziek onder het genot van een warm drankje met wat lekkers erbij!

kerstboom huren

Tijdens de wintermarkt start onze verhuur van kerstbomen. Klik hier voor meer info. 

parkeren

Op Caetshage is tijdens de wintermarkt geen ruimte om de auto te parkeren. Maar aan de overkant van de Rijksstraatweg zijn wel twee parkeerterreinen: eentje links (naast Henriëtte Roland Holststraat) en eentje rechts (via de Meerlaan naar Hendrik Marsmanweg). Zoals je ziet, staan er duidelijk borden bij de ingang van Caetshage.