Activiteiten

Groepen of klassen kunnen op allerlei manieren kennis maken met ons werk. Van gewoon meelopen tijdens een rondleiding tot de handen uit de mouwen steken en werken op het land. Voor meer informatie of het maken van een afspraak neem je contact met ons op via boerderij@caetshage.nl

Rondleiding

We laten graag onze boerderij zien. Een rondleiding van 45 minuten voor een groep of klas (lager, voortgezet of hoger onderwijs) kost € 40,- per groep. Een rondleiding voor volwassenen kost € 50,- per uur. 

 

Een rondleiding is ook goed te  combine-ren met andere activiteiten, zoals foto’s en filmpjes maken, een klusje op het land of een proeverij. De groep kan gesplitst worden, waarbij eerst de ene helft een rondleiding van 20 minuten krijgt en daarna 20 minuten een activiteit doet. De andere helft doet het net andersom. We  rekenen hierbij op inzet van de docent. 

Lunch

Sluit een rondleiding af met koffie en thee of een lekkere lunch, verzorgd door medewerkers van onze zorgboerderij. 

Dat kan op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur en op

zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur. 

Binnen is plek voor 8 tot 14 personen, buiten van 8 tot 24 personen.

 

Biologische seizoenslunch (soep, brood, salade, fruit, koffie/thee/sap) € 17,50 p.p. 

Losse verkoop:

Koffie en thee € 1,50

Seizoenstaart/cake € 2,-

Soep € 3,50

Bovenstaande prijzen zijn ex. btw

Educatie

Groep vijf en zes van basisscholen uit Culemborg leren door de leskist 'groentjes telen groenten' van de Stichting NME in Culemborg van alles Caetshage. De klas krijgt na de rondleiding een zak compost en bonen mee naar school om te zaaien. In les twee, twee weken later, wordt de grond ‘rijp gemaakt’ om uit te kunnen planten. 

 

Meer informatie:

Gerben Overweg - info@nmeculemborg.nl

Jaqueline van Staveren via  jaQuelinevanstaveren@gmail.com.    

Of kijk op www.nmeculemborg.nl.