stadsboerderij caetshage

biologisch met zorgwie zijn wij

Wie zijn de mensen die het fundament van Caetshage vormen? In de dagelijkse praktijk zijn dat Boudien & Todd, het boerenechtpaar, die met hun gezin ook op het terrein wonen. En natuurlijk Hilde, de zorgboerin. Verder vind je op Caetshage meewerkers, stagiaires en vrijwilligers. Voor bepaald piekwerk worden soms ZZP-ers ingehuurd. Het bestuur van Stichting Caetshage zorgt er op afstand voor dat alles goed kan draaien. 

boer & boerin

Wij zijn Todd en Boudien, de boer en de boerin van Caetshage. Sinds onze studententijd zijn we allebei werkzaam in de biologische landbouw, zowel in de tuinbouw als in de veehouderij. Hier kunnen wij onze kennis en passie kwijt!   

zorgboerin

Ik ben Hilde, de zorgboerin. Voor mij zijn alle mensen gelijk en verdienen dezelfde kansen om zich te ontwikkelen. Echt werk hoort daar bij! Daarnaast houd ik erg van de natuur, van dieren en van koken. Kortom, Caetshage is een heerlijke plek. 

stichtingbestuur

Het bestuur van Stichting Caetshage bewaakt de doelstellingen van Caetshage. De stichting pacht het terrein van gemeente Culemborg en heeft alle gebouwen (behalve het woonhuis van het boerengezin) in eigendom. 


Stagiaires

Elk jaar is er ruimte voor een student van de Warmonderhof, de opleiding voor biologische landbouw.

 

Vrijwilligers

Er werken een beperkt aantal vrijwilligers op de boerderij en de zorgboerderij. Op dit moment zoeken wij geen nieuwe vrijwilligers.