stadsboerderij caetshage

biologisch met zorgFilosofie van het boeren

De boeren van Caetshage werken vanuit de overtuiging dat alles met alles samenhangt. Daarom geven zij de voorkeur aan een gemengd bedrijf waar de harmonie tussen mens, dier en plant belangrijk is. Het zijn allemaal individuen, die kunnen zijn wie of wat ze zijn en mogen werken op de manier die bij hen past. Door te kijken naar de oorsprong ontstaat er ruimte waarin mensen, dieren en planten zich thuis voelen. Caetshage is zo voor iedereen een goede plek om te groeien!

  

Deze manier van werken maakt de gezonde kringloop van het boerenbedrijf voor iedereen inzichtelijk. Planten, dieren, bezoekers, klanten, zorgvragers, vrijwilligers en boeren van Caetshage leveren daar allemaal, op hun eigen manier, een bijdrage aan.  

 

bodem

Een vruchtbare bodem is een van de belangrijkste voorwaarden voor een succesvolle boerderij: zonder goede bodem geen goede oogst!

tuinbouw

Grote diversiteit aan groenten,  vele kruiden en tientallen soorten bloemen.
Altijd met aandacht en respect voor de natuur geteeld.  

Uiteraard alles Biologisch!

beesten

De schapen zijn vaste bewoners van Caetshage.
Samen met de kippen en de bijen leveren zij een waardevolle bijdrage aan het leven op de boerderij.

bloemen

Hoe fijn is het als je hobby je werk wordt? Dat weet Todd Philips, de stadsboer van Caetshage. Hij is namelijk dol op bloemen, biologisch geteelde bloemen.