Groentepakket

Wil je wekelijks genieten van verse, biologische groente? Neem dan een abonnement op een groente- pakket! Elke week vind je vijf verschillenden groenten in de krat, genoeg voor 3 á 4 hoofdmaaltijden. Op de toonbank staan vaak recepten die je mee kunt nemen. Afhalen kan op woensdag. Een aantal dagen daarvóór ontvang je een mail met een omschrijving van de inhoud van het pakket. Die kun je ook vinden op de homepage van deze website. 


Welke maat past jou?

Groot

ca. 4 persoons
800 grams porties
13,- per week*

medium

ca. 2 persoons
500 grams porties
9,50 per week*

klein

1 persoons

250 grams porties
6,30 per week*


* Als je het pakket op een andere locatie dan onze boerderijwinkel ophaalt, komt er € 0,50 bij.  

Mega groente-eters of grote gezinnen kunnen een combinatie maken van verschillende pakketten, afgestemd op hun behoefte. 

Overstappen van het ene naar het andere pakket kan heel gemakkelijk. Even doorgeven en de volgende week is het geregeld. 

Pakket ophalen

Afhalen kan op woensdag van 8:30 tot 20:30 in onze winkel. Mocht het niet lukken in deze tijd, dan bewaren we het pakket nog tot en met de zaterdagochtend in de koeling. 

Bij het afhalen graag in de rode map op de toonbank een vinkje bij je naam zetten. Je kunt daar ook de kosten van eventuele extra boodschappen noteren. Als er iets in de krat zit dat je echt niet lust, mag je het ruilen met een ander product van dezelfde waarde uit de schappen. Een lijstje met de prijzen zit voorin de rode map.  

Het is ook mogelijk om het pakket standaard op te halen bij natuurwinkel Naturijn en de Stationshuiskamer.

LET OP: HET AFHAALPUNT STATIONSKAMER IS TIJDELIJK GESLOTEN

  

Vakanties kun je via een link onderaan de weekmail doorgeven of in de map noteren. Mocht je een vervanger vinden om jouw pakket op te halen bij afwezigheid, dan zijn wij daar heel blij mee. 


betalen

Aan het eind van de maand ontvang je per mail een factuur van de afgelopen maand. Dit wordt via automatisch incasso van jouw rekening afgeschreven. Machtigingskaarten hiervoor zitten in de rode map. 

 

Als je wil stoppen met het abonnement (altijd per laatste week van de maand), kun je dit doorgeven via boerderij@caetshage.nl.