15 juni 2019 9:00 - 13:00 open dag

ontmoet de mensen, het land en de dieren

Er gebeurt meer op Caetshage dan de teelt van groenten en bloemen. Zo is het ook een plek voor ‘meewerkers’ die op het land en in de keuken een fijne dagbesteding vinden. 

Wat drijft de mensen hier? En hoe lukt het ze toch om al die heerlijke groenten en prachtige bloemen te kweken, zonder gebruik te maken van bestrijdingsmiddelen of kunstmest? Ontdek het tijdens de open dag. Er zijn rondleidingen, demonstraties en een terras door de zorgboerderij. Voor mooie muziek zorgen June's Morning, Amant en Maggies Wedding. 


Rondleidingen

Stadsboer Todd neemt je graag mee voor een rondleiding op 'zijn' Caetshage. Om 10:00 en 11:30 zijn er rondleidingen.

Je kunt om 11:00 ook mee met de imker naar het bijenhotel. Daar kunnen maximaal 10 personen mee naartoe, dus schrijf je snel in. Inschrijven kan vooraf via communicatie@caetshage.nl of op de dag zelf. 

terras

Op het terras schenken de meewerkers van de zorgboerderij met hulp van zorgboerin Hilde met plezier een kopje koffie of thee in. Ze vertellen graag over hun werk op de boerderij. Ook de nieuwe bestuursleden van stichting Caetshage zijn in de buurt om kennis te maken met eenieder die Caetshage een warm hart toedraagt. 

demonstraties

Paard Hjerkinn laat zien hoe hij kan werken op het land. 

En als het droog weer is, gaat stadsboerin Boudien de schapen scheren.

Winnifred laat graag zien hoe ze boeketten maakt. Geef maar aan welke bloemen je mooi vindt en ze maakt er ter plekke een prachtig boeket van.